aanname-beleid

Wilt u uw kind(eren) aanmelden op school? Neem hiervoor contact op:

T 070-3944853dsfd
E gbsdeakker@gpown.nl

Kennismakingsgesprek
Hierna volgt een kennismakingsgesprek met de directeur. U kunt dan ook een kijkje nemen in de school.

Afspraak met de identiteitscommissie
Daarna wordt er met u een afspraak gemaakt door de identiteitscommissie. Een of twee leden komen dan bij u thuis op bezoek voor een gesprek. Zij vertellen u meer over de identiteit van de school, wat onze uitgangspunten zijn en waar de school voor staat. Zij willen ook graag met u in gesprek over de verwachtingen die u als ouder hebt van de school. We vinden het belangrijk dat u als ouder instemt met onze uitgangspunten, zodat school en ouders vanuit dezelfde christelijke overtuiging werken.
Voor meer informatie over de identiteitscommissie: zie tabblad Onze school – Identiteitscommissie.

Besluit over toelating
Na deze gesprekken wordt het besluit genomen of uw kind als leerling wordt toegelaten op De Akker.