aanname-beleid

Wilt u uw kind(eren) aanmelden op school? Hieronder wordt de procedure uitgelegd.

Kennismaking en rondleiding

Allereerst wordt er een kennismakingsgesprek en rondleiding gehouden door de teamleider of directeur. In dit gesprek kunnen we wederzijds kennismaken. We leggen uit wat onze uitgangspunten zijn en hoe ons onderwijs georganiseerd is. Ook kunt u vragen stellen en horen we graag van u wat u zoekt in een school.

Afspraak met de identiteitscommissie
Daarna wordt er met u een afspraak gemaakt door de identiteitscommissie. Een of twee leden komen dan bij u thuis op bezoek voor een gesprek. Zij vertellen u meer over de identiteit van de school, wat onze uitgangspunten zijn en waar de school voor staat. Zij willen ook graag met u in gesprek over de verwachtingen die u als ouder hebt van de school. We vinden het belangrijk dat u als ouder instemt met onze uitgangspunten, zodat school en ouders vanuit dezelfde christelijke overtuiging werken.
Voor meer informatie over de identiteitscommissie: zie tabblad Onze school – Identiteitscommissie.

Besluit over toelating
Na deze gesprekken wordt het besluit genomen of uw kind als leerling wordt toegelaten op De Akker.

Interesse om uw kind aan te melden? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op!